- This topic is empty.
-
AutorWpisy
-
11 grudnia 2012 o 17:57 #207765
takemeaway
Witam! Czy ktoś mógłby mi doradzić w kwestii ubezpieczenia na życie? Chcę się w końcu ubezpieczyć i odciążyć moją rodzinę w razie czego…
20 marca 2013 o 16:42 #292545sara56
Towarzystwa prześcigają się we wprowadzaniu nowych produktów ubezpieczeniowych na rynek. Rodzajów ubezpieczeń na życie jest już tyle, że każdy z nas może dobrać taką ochronę, jakiej potrzebuje. Tak naprawdę, to ubezpieczenie na życie może przybierać wiele form i jest bardzo zindywidualizowanym produktem. Dlatego przed wyborem polisy należy się zastanowić czego oczekujemy, czy ma to być ubezpieczenie o charakterze ochronnym czy też może połączone z inwestycją.
30 lipca 2013 o 19:37 #292546Jagoda
A jak z inwestycją to co najlepiej?
31 sierpnia 2013 o 10:29 #292547matrysja
ubezpieczenie na zycie z inwestycja ma xxxxx, czyli dla osób, które chcą jak najlepiej zadbać o przyszłość najbliższych, zapewnić sobie spokój, a bliskim dobry standard życia poprzez inwestowanie w ubezpieczeniowe fundusze kapitałowe .
15 kwietnia 2014 o 21:41 #292548migas
Odradzam Ci ubezpieczenia z inwestycją – niedawno w prasie był duży artykuł. Ja ubezpieczyłam w sygma bank i jestem zadowolona.
9 maja 2014 o 10:37 #29254910tolek
Sprawdź ofertę Nordea. Mają kapitalnie rozbudowaną ofertę. Z pewnością znajdziesz coś dla siebie i rodziny. Odsyłam zainteresowanych do strony
ubezpieczenie-ochronne.pl28 czerwca 2014 o 21:46 #292551Sylwia555
Ja polecam Ci sygme mają kilka ciekawych ubezpieczeń medycznych na pewno znajdziesz coś dla siebie korzystam już dość długo i mogę polecić zachęcam do obejrzenia ich strony i popatrzenia co i jak.
8 lipca 2014 o 14:00 #292550Matteo
A to jest chyba bank?
8 grudnia 2017 o 07:32 #292552ynos89
Oprócz tego, że polisa na życie jest swoistym zabezpieczeniem bliskich na wypadek naszej śmierci, niesie za sobą ogrom korzyści dla samego ubezpieczonego, jeszcze za jego życia. Z tego rodzaju produktu finansowego korzysta coraz więcej osób, nie tylko po to, by zapewnić swojej rodzinie dostatnie życie i spokój o finanse w przyszłości. W polisę inwestują za życia rozsądni przedsiębiorcy, którzy chcą zabezpieczyć własne środki, bez ryzyka ich utraty.
19 czerwca 2018 o 20:08 #292553ignas
nie wiem czy będę umiał pomóc bo ja swoje ubezpieczenie wykupywałem przy okazji brania w PKO kredytu hipotecznego i skorzystałem z ich specjalnej oferty PKO Ubezpieczenia: pkoubezpieczenia.pl/dom-i-majatek/ubezpieczenie-na-zycie-dla-klientow-ktorzy-zawarli-umowy-kredytu-lub-pozyczki-zabezpieczone-hipoteka Podejrzewam, że dla osób które nie są klientami banku również znajdzie się ciekawa oferta Ubezpieczenia na życie i nie tylko. Na co trzeba zwrócić uwagę szukając takiego ubezpieczenia? Na pewno nie na wysokość składki miesięcznej a na sumę ubezpieczeniową jaka zostanie wypłacona w przypadku naszej śmierci. Wysoka składka miesięczna nie zawsze wiąże się z wysokim odszkodowaniem. Druga rzecz to tzw katalog wyłączeń, czyli sytuacji w przypadku których odszkodowanie nie zostanie wypłacone. Na pewno jest to samobójstwo i kiedy ubezpieczony był pod wpływem alkoholu lub innych używek. Trzecia rzecz to czas jaki musi minąć od zawarcia umowy udo objęcia nas ubezpieczeniem. Różne towarzystwa mają różne okresy karencji.
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.